Bondegårdsferie hitter hos danskerne

En ferie på landet og i naturens skønne omgivelser er blevet det nye hit hos danskerne. Ferie på en bondegård byder på afslapning, hygge, grøn natur og selvfølgelig masser af sjove og spændende dyr!

Vælger du en bondegårdsferie, kan du møde alle de traditionelle bondegårdsdyr som fx køer, heste, geder, høns, ænder eller kaniner. Børnene elsker at klappe og snakke med dyrene, og på en bondegårdsferie er der masser af muligheder for både børn og voksne. Der er også typisk adgang til en masse forskellige aktiviteter, hvor flere tilbyder swimmingpool, hoppepude, minizoo eller legeland. På den måde er der aktiviteter for hele familien – og vil du bare slappe af, så kan du gøre den mens børnene leger. En bondegårdsferie giver altså glæde og fornøjelse til hele familien. Her kan alle være med og få nogle skønne afslappende dage fyldt med dejlige oplevelser.

Hvad er en bondegårdsferie?

En bondegårdsferie foregår på landet. Her er du omgivet af dyr, natur, marker og grønne områder. Bondegårdsferien giver både plads til børn og forældre. Der er en hel masse aktiviteter for børnene, og for de voksne er der ro, frisk luft og natur, så du kan slappe af på din ferie.

En bondegårdsferie er især populær blandt børnefamilier – her er der nemlig noget for enhver smag og for alle familiens medlemmer. Børnene kan lege og kæle med dyrene, der er ofte også andre aktiviteter som fx legepladser og hoppepuder, hvor børnene kan lege. Her er det nemt for forældrene at holde øje med børnene, da både bondegårdsdyr og andre aktiviteter er samlet og ligger tæt på gården, hvor I bor.

Typisk vil man, på en bondegårdsferie, bo på selve bondegården, i ferielejligheder eller i værelser, som ligger tæt på bondegården, dyrene og de øvrige aktiviteter. Mange steder er ferielejligheder og –værelser moderniserede og byder på både køkken, bad, toilet samt adgang til internet.

Bondegården er et godt udgangspunkt

Når I trænger til et afbræk fra livet på bondegården, er der mange spændende steder man kan besøge rundt om i det danske land. En ferie på en bondegård kan således bruges som et godt udgangspunkt for at komme rundt til andre seværdigheder i området.

Danmark rummer et væld af gode museer, forlystelsesparker og andre aktiviteter, som det vil være oplagt at besøge, når I nu alligevel har ferie og er kommet afsted hjemmefra. Og her er bondegården en gode base at køre ud fra og tage nogle udflugter rundt i den område, som I holder ferie i.

Hvorfor skal jeg vælge bondegårdsferien?

Skal din næste ferie være en bondegårdsferie? Kan du godt lide at tage på ferie, hvor både børn og voksne kan slappe af og lave noget, som I hver især synes er sjovt og hyggeligt? Så er en bondegårdsferie måske det helt rigtige for dig og din familie.

Vælger du en bondegårdsferie, så vil du oftest finde et sted, hvor værten er bosiddende på stedet. Her vil du, sammen med din familie, enten bo på et værelse, i et lille hus eller i en ferielejlighed, som ligger i forbindelse med gården. På den måde vil du og din familie være helt tæt på gårdens mange dyr, landbrug og andre aktiviteter.

Mange steder vil man kunne vælge kvart-, halv- eller helpension, og du kan på den måde sørge for at få mest mulig tid sammen med dem, du holder af. Nogle steder vil man, på en bondegårdsferie, bo tæt med de andre familier, som holder ferie på gården. Der vil derfor typisk være masser er gode legekammerater for børnene, og som forældre kan man hygge sig med andre voksne fx om aftenen.

Der findes mange forskellige steder på nettet, hvor du kan booke din bondegårdsferie – præcis som du synes den skal være. Der er mange forskellige steder og gårde i Danmark, hvor man kan tage på en hyggelig bondegårdsferie for hele familien, så det er bare om at komme afsted.

 

Disclaimer

Modeskaberen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *